Over ons

Iskander is een sfeervolle, woonwinkel in hartje Maastricht, sinds 1 maart 2017 is Iskander gevestigd aan de Boschstraat 65, richting Bassin, aan de rechterzijde van de straat, geflankeerd door winkelburen Aux Renard Blanc en The Salad Bar, tegenover kapsalon Wijnhoven en Wijnhoven.

Wanneer je eens binnenloopt zal meteen opvallen dat in de afgelopen 25 jaar  Iskander een even buitengewone ,  bijzondere, als eigenzinnige collectie heeft  opgebouwd aan gordijn-, meubel- en vitrage stoffen, vaak uitbundig, bontgekleurd, dan weer  Oosters, of  juist meer  in een zonnig Zuidelijke sfeer of juist in een ingetogen Scandinavische stijl.

Naast alle prachtige designs zijn wij ruim gesorteerd in mooie uni handgeweven- en natuurstoffen, zoals wol, zijde, linnen en katoen.

De stoffen komen van over de hele wereld, dat wil zeggen van de meeste landen binnen Europa, maar ook uit Afrika, Turkije, Indonesië, Afrika en India.

Naast woonstoffen is er altijd veel moois te vinden bij Iskander: zowel wollen als zijden shawls, plaids,  woonaccessoires, sieraden en kleine, betaalbare cadeauartikelen maken altijd deel uit van het assortiment ,veel producten zijn Fair Trade.

Bij Iskander kan je rekenen op persoonlijke service en een vakkundig, altijd vrijblijvend advies. Dus is het heel gewoon om eens vrijblijvend binnen te lopen, rond te kijken en je tijdig  te oriënteren, wij weten als geen ander dat het kiezen van passende stoffering tijd en aandacht vraagt…wij  luisteren graag naar uw verhalen en wensen…

In deze hectische tijd is het goed te weten dat je, desgewenst een totaalpakket kan krijgen dat onder meer opmeet-, kleur- en stofadvies omvat.

Het uiterst geavanceerde atelier van der Lelie uit Leiden maakt alle gordijnen, vitrage  en al uw “stofwensen” zeer vakkundig, duurzaam  op maat: precisiewerk !

Alleen stoffen bestellen en “zelf maken” is geen probleem, ook dan helpen wij graag bij het berekenen van de juiste metrage en geven wij alle advies die nodig is, de stoffen worden dan op rol aan u geleverd.

Onze stoffeerderij stoffeert, altijd in goed overleg, op ambachtelijke wijze en  met oog voor detail.

De woningstoffeerder van Iskander plaatst, tenzij u zelf handig bent, alle mogelijk rails, gordijnsystemen, roedes en vouwgordijnen ter plekke, netjes, veilig en vertrouwd.

Ben je op zoek naar Luchtig Linnen, Krachtig Katoen, Lieve Lampjes, Knusse kussens, Warme Wol en Zalige zijde, loop dan  eens vrijblijvend binnen: meer dan welkom !

istanbul hoofd 6

 

Go top