Leveringsvoorwaarden

1.1 Bestellen
De door Iskander opgegeven levertijden zijn die zoals door onze leveranciers worden afgegeven als gemiddelde levertijd. Het kan voorkomen dat de genoemde levertijd door omstandigheden, buiten onze wil wordt overschreden. Iskander informeert u dan zo spoedig als mogelijk over eventuele vertragingen.

1.2 Vooruitbetaling

Bij het plaatsen van een bestelling dient altijd vooruit betaald te worden, tenzij anders werd overeengekomen. Deze overeenkomst zal wederzijds per mail worden vastgelegd. Een minimum van 60% als aanbetaling op het totale factuurbedrag dient te allen tijd vooruit ter worden voldaan.

1.3 Annulering
Het annuleren van geplaatste bestellingen is niet mogelijk.

1.4 Wijziging levertermijn

Bij een onverhoopte wijziging van de levertermijn wordt u schriftelijk en/of per email op de hoogte gebracht.

1.5 A Bedenktijd

Voor online, telefonische of schriftelijk bestelde producten, zonder bezichtiging in de winkel en zonder fysieke tussenkomt van de verkoper , geldt een bedenktijd, een zogenaamde zichttermijn, van 14 dagen. Als u af wilt zien van aanschaf van dit product dient u binnen deze 14 dagen aan te geven dat u het product niet wilt kopen. Voor losse producten kunt u uw geld terug vragen. Denk hierbij aan sieraden, shawls, kussens, plaids cadeauartikelen. U bent verplicht het bestelde artikel retour te zenden in deugdelijke verpakking. Als het bestelde artikel zonder beschadiging wordt geretourneerd, wordt het aankoopbedrag terug gestort op uw bankrekening.

Een uitzondering op deze bedenktijd is onder meer de levering van stoffen. Zodra een bepaalde metrage stof voor u wordt besteld en afgesneden, kan deze niet worden geretourneerd. Bestelde metrage stoffen worden niet teruggenomen.

De uitzondering op de bedenktijd geldt ook voor de levering van voor u op maat gemaakte producten, Denk hierbij aan gordijnen, vitrage, kussens, spreien, meubelstoffering, enzovoorts .Op maat gemaakte producten worden niet teruggenomen

Om teleurstelling te voorkomen kunt u stofstalen opvragen, zodat u thuis het materiaal op structuur en/of kleur kunt beoordelen.
De door u doorgegeven maat geldt als zijnde bindend voor het maken/laten confectioneren van onder meer gordijnen, vitrage, kussens, spreien, meubelstoffering enzovoorts. Wanneer de opgegeven maten niet juist bleken te zijn, is dit geen rede tot reclameren.

Slechts bij opmeten aan huis blijft Iskander verantwoordelijk voor de maatgegevens.

1.5 B Kosten retourneren

De verzendkosten  en eventueel bijkomende kosten voor het retourneren van een zending, pakket of envelop zijn altijd voor rekening van de klant. Het retourneren dient te gebeuren in een deugdelijke, waterdichte verpakking.

1.6 Thuisbezorgen

In goed overleg kunnen bestelde producten bij u thuis worden afgeleverd. Iskander neemt op voorhand contact met u op omtrent de juiste adresgegevens en een datum die u schikt.

Iskander is voor het leveren afhankelijk van derden zoals expediteurs en postbezorging, een 100% garantie op de afgesproken datum kan derhalve niet worden gegeven.

Vanzelfsprekend kunt u desgewenst de bestelde artikelen in de winkel komen afhalen.

1.7 beschadiging tijdens het vervoer

De geleverde artikelen dienen bij de aflevering door u te worden gecontroleerd op beschadigingen van de verpakking en /of het product.

Iskander verzoekt u onvolkomenheden en beschadigingen direct bij levering te vermelden op het afleverdocument.

Mochten er ondanks alle voorzorgsmaatregelen tijdens het vervoer of de aflevering toch schade aan uw eigendommen worden veroorzaakt, dan dient de expediteur of de medewerken van de post ter plekke een schaderapport op te stellen.

Schadeclaims van zichtbare schade kunnen achteraf niet in behandeling worden genomen. Het afleverdocument wordt door u en door de bezorgmedewerker ondertekend.

1.8 Betaling restantbedrag

Betaling van het restantfactuurbedrag dient voor aflevering geheel te zijn voldaan, d.m.v. contante- of pinbetaling in de winkel of per bankoverschrijving op IBAN nummer NL03RABO0131348477 t.n.v. Iskander te Maastricht.

Go top